Superleague, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-1: Μοιρασιά στην Τούμπα

Superleague, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-1: Μοιρασιά στην Τούμπα

Σε ένα ματς με καλό ρυθμό ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έμειναν στο 1-1 για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ένα ματς με καλό ρυθμό ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έμειναν στο 1-1 για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε τους 63 βαθμούς. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 52 και συνεχίζει να μάχεται για την τρίτη θέση. 

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης σκόραρε με τον Τσόλακ στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά το γκολ ακυρώθηκε αφού ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έκανε χέρι πριν σουτάρει. Στο 15’ η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Άμραμπατ που δέχτηκε τη μπάλα από τον Κριχόβιακ και νίκησε τον Πασχαλάκη με βολέ.

Ο σκόρερ της Ένωσης έβγαλε ωραία μπαλιά στον Γκαρσία αλλά ο τελευταίο γλίστρησε πριν γίνει απειλητικός. Στο 27ο λεπτό ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Τσόλακ.

Ο Τσούμπερ έκανε λάθος πάσα έξω από την περιοχή της ΑΕΚ, η μπάλα έφτασε στον Μουργκ που με ωραία κάθετη βρήκε τον Κροάτη που εκτέλεσε με όμορφη προσπάθεια. Στο 34’ η ΑΕΚ είχε ευκαιρία να προηγηθεί και πάλι αλλά ο Μιχάι με τάκλιν έσωσε προ του Σιμάνσκι που σούταρε αμαρκάριστος.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα ευκαιρία στο 38’. Ο Μάνταλος έπιασε μία γυριστή κεφαλιά, ο Πασχαλάκης απέκρουσε δύσκολα και η μπάλα κατέληξε στον Άμραμπατ που αιφνιδιάστηκε.

Στο 44’ ο Μίτριτσα εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ και η μπάλα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Οι δύο ομάδες έχασαν από μία ευκαιρία με Τζαβέλλα και Ζίβκοβιτς μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 46’ ο Κριχόβιακ δοκίμασε το πόδι του αλλά το σουτ του κατέληξε άουτ. Ο ΠΑΟΚ απείλησε μέσα σε ένα λεπτό με Σάστρε και Ζίβκοβιτς χωρίς να βρει γκολ.

Στο 67’ ο Σιμάνσκι βρήκε εξαιρετικά τον Τσούμπερ που έκανε μία λόμπα η οποία κατέληξε άουτ. Στο 84ο λεπτό ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με τον Ολιβέιρα κι αυτή ήταν η τελευταία μεγάλη φάση του ματς. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT