ΠΑΟΚ: Ατομικό πρόγραμμα για Καντουρί, Τσιγγάρα

ΠΑΟΚ: Ατομικό πρόγραμμα για Καντουρί, Τσιγγάρα

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Ομάρ Ελ Καντουρί και ο Χάρης Τσιγγάρας

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Ομάρ Ελ Καντουρί και ο Χάρης Τσιγγάρας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε την προετοιμασία της για το εξ’ αναβολής ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Αντρέ Βιεϊρίνια, Λέο Ζαμπά και Ντόουγκλας Αουγκούστο έκαναν θεραπείες.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Από ντέρμπι σε ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα κι ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας σε εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των Play Offs της Super League Interwetten 2021-22.

Οι βασικοί της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό τιμ σε διάφορα θέματα τακτικής, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Χάρης Τσιγγάρας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Αντρέ Βιεϊρίνια, Λέο Ζαμπά και Ντόουγκλας Αουγκούστο έκαναν θεραπείες.

Την Τρίτη (03.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT