Άρης: Έμφαση στην τακτική, εξετάσεις για Σάσα και Γκάνεα

Άρης: Έμφαση στην τακτική, εξετάσεις για Σάσα και Γκάνεα

Η τακτική βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής προπόνησης του Άρη

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τακτική βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής προπόνησης του Άρη.

Οι ποδοσφαιριστές της Θεσσαλονίκης χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης και το δεύτερο έκανε παιχνίδια κατοχής της μπάλας και τακτική.

Οι Λούκας Σάσα και Κριστιάν Γκάνεα θα υποβληθούν σε εξετάσεις την Τρίτη. Αμφότεροι αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Η ενημέρωση του Άρη:

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (πρόγραμμα αποκατάστασης για το πρώτο, παιχνίδια κατοχής μπάλας και τακτική για το δεύτερο γκρουπ).

Οι Λούκας Σάσα και Κριστιάν Γκάνεα, που αντικαταστάθηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θα κάνουν αύριο εξετάσεις.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Τετάρτη (04/05).

Η μεθαυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (08/05, 21:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT