Ολυμπιακός: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο επί σειρά ετών φροντιστής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ

Ολυμπιακός: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο επί σειρά ετών φροντιστής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο Βαγγέλης Ρούσσος, επί σειρά ετών φροντιστής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο Βαγγέλης Ρούσσος, επί σειρά ετών φροντιστής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού. Ο άτυχος άνδρας σκοτώθηκε όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με νταλίκα στην οδό Πειραιώς.

Ο ίδιος επέστρεφε σπίτι του από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ το βράδυ της Κυριακής. Στη μηχανή επέβαινε και η σύζυγός του που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού αναφέρει:

«Όλου του κόσμου οι λέξεις είναι φτωχές να περιγράψουν τα συναισθήματά μας, για τον άδικο χαμό του Βαγγέλη Ρούσσου. Του καλοκάγαθου γίγαντα και επί σειρά ετών ακούραστου εργάτη του Ολυμπιακού μας. Που όσο τον αγάπησε, τόσο αγαπήθηκε. Με ανείπωτη θλίψη και βυθισμένοι στο πένθος, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του Βαγγέλη μας και ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στη σύζυγό του. Καλό ταξίδι Βαγγέλη μας, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT