Κλοπ: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υποφέρουμε»

Κλοπ: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υποφέρουμε»

Έτοιμοι για «μάχη» πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ στον επαναληπτικό με τη Βιγιαρεάλ σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ.

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έτοιμοι για «μάχη» πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ στον επαναληπτικό με τη Βιγιαρεάλ σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ. Οι «Reds» επιβλήθηκαν με 2-0 στην έδρα τους στο πρώτο ματς, ωστόσο σύμφωνα με τον Γερμανό προπονητή πρέπει να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Δεν κερδίσαμε τους αγώνες μένοντας χαμηλά και παίζοντας με αντεπιθέσεις. Προσπαθήσαμε να είμαστε ο εαυτός μας και το ίδιο πρέπει να κάνουμε και πάλι. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υποφέρουμε και να μείνουμε πίσω σε κάποιες στιγμές, αλλά όχι ως γενική προσέγγιση», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός, αναφερόμενος στη φετινή πορεία της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Κάτι έχουμε κάνει σωστά τους τελευταίους μήνες», είπε ακόμη ο Κλοπ, σχετικά με τη φόρμα της Λίβερπουλ το 2022 όπου μετράει μόλις μία ήττα «Το πρόβλημα είναι ότι, τώρα όλα είναι τέλεια, στο επόμενο παιχνίδι ξεκινάμε άσχημα και ξαφνικά ο αγώνας γίνεται διοφορετικός», πρόσθεσε ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, που υπογράμμισε ότι η ωριμότητα και η εμπειρία είναι σημαντικοί, αλλά όχι καθοριστικοί παράγοντες.

«Θα προσπαθήσουν να παίξουν σαφώς περισσότερο ποδόσφαιρο απ΄ όσο τους επιτρέψαμε στον πρώτο αγώνα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός σχετικά με το τι περιμένει από τη Βιγιαρεάλ στο δεύτερο ματς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT