Superleague, Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης 5-1: Τον στέλνει στη δεύτερη κατηγορία

Superleague, Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης 5-1: Τον στέλνει στη δεύτερη κατηγορία

Ο Ιωνικός επιβλήθηκε με 5-1 του Απόλλωνα Σμύρνης για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι άουτ

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ιωνικός επιβλήθηκε με 5-1 του Απόλλωνα Σμύρνης για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι άουτ.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπάνου, που έχει εξασφαλίσει την παραμονή, έφτασε τους 39 βαθμούς. Διεκδικεί μάλιστα και την πρώτη στο μίνι πρωτάθλημα.

Ο Απόλλωνα από την άλλη έμεινε στους 20 βαθμούς. Η «ελαφρά ταξιαρχία», σε συνδυασμό με τη νίκη της Λαμίας στην Τρίπολη, δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση που οδηγεί απευθείας στη δεύτερη κατηγορία.

Στο 16’ ο Ιωνικός είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς. Ο Λένις έκανε τη σέντρα, ο Μάντζης επιχείρησε την προβολή αλλά δε βρήκε τη μπάλα όπως ήθελε.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 27ο λεπτό. Ο Λένις απέφυγε τον Βιτλή από τα δεξιά, σέντραρε και ο Κιάκος σκόραρε με κεφαλιά. Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του παίκτη του Ιωνικού φέτος, όλα κόντρα στον Απόλλωνα.

Στο 38’ ο Ντομίνγκες σούταρε αλλά δεν απείλησε τον Χουτεσιώτη. Στο 39ο λεπτό ο Κιάκος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Ντάλσιο έκανε κίνηση από τα αριστερά, έκανε παράλληλη σέντρα και ο 24χρονος μπακ βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα ο Απόλλωνας απείλησε με τον Ντεντάκη.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 49ο λεπτό και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι. Έπειτα από εκτέλεσε κόρνερ, ο Ιωαννίδης πήρε την κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ιωνικός πήρε και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στο 61’. Ο Άοσμαν με ωραία ατομική προσπάθεια έκανε το σουτ και νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο Απόλλωνας πίεσε και έχασε ευκαιρία με τον Σλίβκα στο 66’. Στο 87’ ο Κάστρο έστειλε η μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και ο Κάστρο διαμόρφωσε το 5-1 στις καθυστερήσεις.

Ιωνικός (Σπανός): Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης (90′ Πογκοσιάν), Βαλεριάνος, Σάντσες, Ρομαό, Κιάκος (84′ Βαφέας), Κάνιας, Λένις, Ντάλσιο (71’ Γκοτσούλιας), Άοσμαν (84’ Πλατέλλας), Μάντζης (90′ Καμπράλ).

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Σόρτσαν, Ντεντάκης (46’ Μπαξεβανίδης), Βιτλής (46’ Τσιλούλης), Ρόγκνε, Ντομίνγκες, Κάστρο, Σλίβκα, Φατιόν (86′ Λισγάρας), Μαρτίνες (77’ Τσίμπσαχ), Ντάουντα (62’ Μπακόγκου), Ιωαννίδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT