Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 3-0: Νίκη στο ρελαντί

Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 3-0: Νίκη στο ρελαντί

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε με 3-0 της Μπρέντφορντ για την 35η αγωνιστική της Premier League

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε με 3-0 της Μπρέντφορντ για την 35η αγωνιστική της Premier League.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Μάντσεστερ έφτασε τους 58 βαθμούς σε 36 αγώνες στο πρωτάθλημα και παραμένει στην έκτη θέση. Η Γιουνάιτεντ απέχει πέντε βαθμούς από την τέταρτη Άρσεναλ αλλά έχει και δύο ματς περισσότερα από την ομάδα του Αρτέτα. Η Μπρέντφορντ από την άλλη έμεινε στους 40 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από το πρώτο κιόλας λεπτό τις προθέσεις τους. Ο Έρικσεν έκανε βαθιά μπαλιά, βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Εμπουέμο και ο Τέλες έδιωξε την τελευταία στιγμή. Στο 3ο λεπτό ήταν σειρά της Γιουνάιτεντ να γίνει απειλητική αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε τον βηματισμό του ενώ ήταν μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

ΟΙ γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 9’.  Ο Ελάνγκα έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, έκανε το γύρισμα την κατάλληλη στιγμή και ο Μπρούνο Φερνάντες είχε εύκολο έργο. Στο 22’ ο Τόνεϊ έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Μάτα πήρε τη μπάλα μετά από φοβερό τακουνάκι του Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο 37’ η Μπρέντφορντ έχασε νέα ευκαιρία με τον Εμπουεμό.

Στο 44’ η Γιουνάιτεντ έκανε τρία τα τέρματά της αλλά το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο ακυρώθηκε. Στο 48’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά με τον Τόνεϊ αλλά ο επιθετικός της ομάδας του Λονδίνου ήταν άστοχος.

Στο 52’ ο Μπρούνο Φερνάντες έχασε μεγάλη ευκαιρία μετά από απίθανη μπαλιά του Μάτιτς. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ντε Χέα έδειξε τα αντανακλαστικά του σε δυνατό σουτ του Τόνεϊ.

Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά του με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 61ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-0 στο 72’ με τον Βαράν και ένα λεπτό αργότερα οι οπαδοί της αποχώρησαν από το γήπεδο σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς τη διοίκηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT