Άρης: Αμφίβολοι για Ολυμπιακό οι Σάσα, Γκάνεα

Άρης: Αμφίβολοι για Ολυμπιακό οι Σάσα, Γκάνεα

Ο Λούκας Σάσα και ο Κριστιάν Γκάνεα είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό για την έβδομη αγωνιστική της Superleague

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Λούκας Σάσα και ο Κριστιάν Γκάνεα είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό για την έβδομη αγωνιστική της Superleague.

Αμφότεροι αποχώρησαν τραυματίες από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Οι δύο ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός τους.

Ο Λούκας Σάσα υπέστη μυϊκό πρόβλημα στον δικέφαλο μηριαίο ενώ ο Κριστιάν Γκάνεα έχει πρόβλημα στον επιγονατιδικό τένοντα. Οι δύο παίκτες θα ακολουθήσουν θεραπεία. 

Η συμμετοχή τους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι αμφίβολη αν και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το διάστημα της απουσίας τους. Σημειώνεται ότι ο Χέρμαν Μπούργος δε θα έχει στη διάθεσή του τον Αμπουμπακάρ Καμαρά που δέχτηκε κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT