Ευρωλίγκα – Ολυμπιακός: Το τελευταίο βήμα πρόκρισης

Ευρωλίγκα – Ολυμπιακός: Το τελευταίο βήμα πρόκρισης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μονακό (21.30), με τον νικητή να πηγαίνει στο Βελιγράδι

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με x-factor τον Λαπροβίτολα (26 π., 3 ασίστ) και μεγάλη αντεπίθεση στο β΄ ημίχρονο, η Μπαρτσελόνα νίκησε 81-72 (ημ. 31-37) την Μπάγερν στον 5ο τελικό των πλέι οφ της Ευρωλίγκας και έδειξε στον Ολυμπιακό το πώς πρέπει να διαχειριστεί την τεράστια πίεση του φαβορί στο αποψινό (21.30) ραντεβού με τη Μονακό στο ΣΕΦ, ώστε να την ακολουθήσει στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου, μαζί με τις Ρεάλ και Εφές.

Απέναντι σε… μια πρωτάρα στην Ευρωλίγκα, που μάλλον θα ήταν εκτός πλέι οφ εάν δεν είχαν αποκλειστεί οι ρωσικές ομάδες, οι «ερυθρόλευκοι» μοιάζουν ακλόνητο φαβορί κι ας είναι η σειρά εξαιρετικά αμφίρροπη, όπως δείχνει το 2-2 στις νίκες. Προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχουν, με τον Χασάν Μάρτιν να παραμένει αμφίβολος για τον Ολυμπιακό (πιθανότατα θα βρεθεί στη 12άδα του κρίσιμου αγώνα, όμως η λογική λέει ότι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση ύστερα από αποχή τριών εβδομάδων), ενώ ο Ντιαλό θα ενισχύσει τη Μονακό. Διαιτητές ορίστηκαν οι Λαμόνια, Ράντοβιτς και Πέρεθ.

«Μετά από 4 ματς στα πλέι οφ και άλλα 2 στην κανονική περίοδο, οι δύο ομάδες έχουμε αναλύσει τι κάνουμε καλά και τι όχι.

Οι οπαδοί μας είναι πολύ υποστηρικτικοί και είναι πιο σημαντικό που μας στήριξαν όταν χάναμε με 20 πόντους στο 2ο παιχνίδι της σειράς από το sold out. Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη πίεση, αλλά η πίεση είναι προνόμιο», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με τον Σάσα Ομπράντοβιτς να απαντά: «Την πίεση που είχαμε εμείς στο 4ο παιχνίδι, τώρα την έχει ο Ολυμπιακός. Εχουμε νικήσει μία φορά στον Πειραιά, όμως αυτό το παιχνίδι είναι διαφορετικό…».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT