Άρης: Θεραπεία για Σάσα, Γκάνεα

Θεραπεία ακολούθησαν ο Λούκας Σάσας και ο Κριστιάν Γκάνεα στην προπόνηση του Άρη

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θεραπεία ακολούθησαν ο Λούκας Σάσας και ο Κριστιάν Γκάνεα στην προπόνηση του Άρη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Ο Λούκας Σάσα υπέστη μυϊκό πρόβλημα στον δικέφαλο μηριαίο ενώ ο Κριστιάν Γκάνεα έχει πρόβλημα στον επιγονατιδικό τένοντα. Ο πρώτος είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με τον Ολυμπιακό και ο δεύτερος κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος. 

Η ενημέρωση του Άρη:

Μετά το ρεπό της Τρίτης, επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (08/05, 21:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η σημερινή προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ασκήσεις δύναμης και παιχνίδια τακτικής) με τους Λούκας Σάσα και Κριστιάν Γκάνεα να ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας.

Ο Μοχαμάντ Αλί, που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»). 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT