Στέφανος Τσιτσιπάς: «Καθάρισε» τον Ντιμιτρόφ και προκρίθηκε στην οκτάδα του Masters της Μαδρίτης

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Καθάρισε» τον Ντιμιτρόφ και προκρίθηκε στην οκτάδα του Masters της Μαδρίτης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 6-3, 6-4 του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Masters της Μαδρίτης

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 6-3, 6-4 του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Masters της Μαδρίτης.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε μία πειστική εμφάνιση κόντρα στον Βούλγαρο. Ο Τσιτσιπάς σημείωσε την τέταρτη νίκη του σε πέντε αναμετρήσεις κόντρα στον Ντιμιτρόφ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρήκε μπρέικ στο έκτο γκέιμ του πρώτου σετ και προηγήθηκε με 5-2 κρατώντας το σερβίς του. Στη συνέχεια, ο Τσιτσιπάς έκλεισε το σετ στο σερβίς του. 

Στο δεύτερο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς «έσπασε» το σερβίς του αντιπάλου του πολύ νωρίς και προηγήθηκε με 3-1. Το Νο.5 του κόσμου κράτησε στη συνέχεια με άνεση και έκλεισε το ματς δίχως πρόβλημα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Αντρέι Ρούμπλεφ. Η παράδοση είναι μοιρασμένη μεταξύ των δύο τενιστών που μετρούν από 4 νίκες σε οκτώ αναμετρήσεις. Στο χώμα πάντως ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει δύο νίκες (έναντι μίας), στο Masters του Μόντε Κάρλο και το Ρολάν Γκαρός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT