Ολυμπιακός: Ξεκουράζει παίκτες ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Ξεκουράζει παίκτες ο Μαρτίνς

Με πολλές αλλαγές θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τον Άρη

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με πολλές αλλαγές θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τον Άρη.

Η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος οδηγεί τον Πέδρο Μαρτίνς στην απόφαση να προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation. Ο Πορτογάλος προπονητής αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές.

Εκτός αποστολής για τον αγώνα της Κυριακής (21:00) είναι οι Μπα, Σισέ, Φορτούνης, Μανωλάς, Ονιεκούρου, Λαλά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος και Βατσλίκ. Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε στη Θεσσαλονίκη και αρκετούς παίκτες της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακού.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Κυριακή στις 21:00 (Novasports Prime) τον Άρη, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League.

Με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στις αθλητικό κέντρο του Ρέντη, ο τεχνικός της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής, η οποία αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά στην αποστολή είναι οι:

Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Κανέ, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λόπες, Μαρίνος, Παπαδόπουλος, Τικίνιο, Σουρλής, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ξενιτίδης, Κινκουέ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT