Superleague, Άρης – Ολυμπιακός 0-1: Νίκη με τους αναπληρωματικούς

Superleague, Άρης – Ολυμπιακός 0-1: Νίκη με τους αναπληρωματικούς

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 1-0 του Άρη στη Θεσσαλονίκη για την έβδομη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 1-0 του Άρη στη Θεσσαλονίκη για την έβδομη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Η ομάδα του Πειραιά έχοντας εξασφαλίσει μαθηματικά το πρωτάθλημα, παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της. Αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα του Μαρτίνς να πάρει τη νίκη και να φτάσει τους 79 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει τον Παναθηναϊκό στη μάχη της τρίτης θέσης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε στους 53 βαθμούς.

Οι δύο ομάδες μπήκαν με διάθεση να κάνουν παιχνίδι. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Άρη αλλά το σουτ του Πάλμα κόντραρε στον Κίτσο. Στο 13’ ο Τικίνιο σούταρε αλλά ο Κουέστα απέκρουσε τη μπάλα.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Ιτούρμπε έκανε προσπάθεια έξω από την περιοχή αλλά ο Τζολάκης μπλόκαρε χωρίς να δυσκολευθεί. Στο 28’ ο Τικίνιο πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα δεν πήρε κατεύθυνση προς την εστία.

Στο 45’ ο Άρης κυκλοφόρησε ωραία τη μπάλα, αυτή κατέληξε στον Μαντσίνι που σούταρε αλλά απέκρουσε ο Τζολάκης.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 55ο λεπτό. Ο Παπαδόπουλος πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Κούντε, ο Κουέστα απέκρουσε αλλά ο Τικίνιο πήρε το «ριμπάουντ» και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει με δύο ευκαιρίες του Ιτούρμπε. Ωστόσο στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε χωρίς άλλες μεγάλες φάσεις.

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Σούντγκρεν, Ντουκουρέ, Ματίγια, Ιτούρμπε, Γκαρσία (66′ Γκάμα), Μαντσίνι (76′ Μάνος), Πάλμα (56′ Εντιαγέ)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Κίτσος (77′ Καρμπόβνικ), Μπαγκαλιάνης, Παπαδόπουλος, Ανδρούτσος, Κανέ, Κούντε, Καρβάλιο (82′ Σουρλής), Φαντιγκά (68′ Βαλμπουενά), Βρουσάι, Τικίνιο (76′ Ελ Αραμπί)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT