NBA: Ο Νίκολα Γιόκιτς MVP της κανονικής διάρκειας

NBA: Ο Νίκολα Γιόκιτς MVP της κανονικής διάρκειας

Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι για δεύτερη σερί χρονιά ο πολυτιμότερος παίκτης της κανονικής διάρκειας του NBA σύμφωνα με το ESPN

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι για δεύτερη σερί χρονιά ο πολυτιμότερος παίκτης της κανονικής διάρκειας του NBA σύμφωνα με το ESPN.

Όπως ανέφερε ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Σέρβος μπασκετμπολίστας θα πάρει το βραβείο και φέτος κερδίζοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Τζόελ Εμπίντ που ήταν υποψήφιοι.

Ο σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς αγωνίστηκε σε 74 αγώνες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο 27χρονος μπασκετμπολίστας σημείωσε 27,1 πόντους μέσο όρο, μάζεψε 13,8 ριμπάουντ και μοίρασε 7,9 ασίστ.

Ο Γιόκιτς σούταρε με ποσοστό 58% εντός παιδιάς και 81% στις βολές. Οι Ντένβερ Νάγκετς ολοκλήρωσα την κανονική περίοδο του NBA με ρεκόρ 48 νίκες και 34 ήττες. 

Η ομάδα του Μάικλ Μαλόουν τερμάτισε στην έκτη θέση της δυτικής περιφέρειας. Στον πρώτο γύρο των πλέι οφ αποκλείστηκε με σκορ 4-1 από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT