Κύπελλο: Από 21.478 εισιτήρια σε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ στον τελικό

Κύπελλο: Από 21.478 εισιτήρια σε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ στον τελικό

Τελικός κυπέλλου από τα παλιά θα είναι αυτός που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαΐου στο ΟΑΚΑ (20.00) ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τελικός κυπέλλου από τα παλιά θα είναι αυτός που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαΐου στο ΟΑΚΑ (20.00) ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Yστερα από δυο τελικούς, όπου η πανδημία έριξε βαριά τη σκιά της, με αποτέλεσμα την απουσία κόσμου στις εξέδρες και άλλον έναν (2018-2019, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ) όπου ο φόβος των επεισοδίων έκλεισε τις θύρες στο Ολυμπιακό Στάδιο, αυτή τη φορά όλα φαντάζουν διαφορετικά.

Περίπου 50.000 θεατές αναμένεται να βρεθούν στο Μαρούσι το βράδυ της 21ης Μαΐου, με την ελπίδα πως θα μετάσχουν σε ένα παιχνίδι-γιορτή. Η ΕΠΟ επιβεβαίωσε χθες πως «πράσινοι» και «ασπρόμαυροι» θα λάβουν από 21.478 εισιτήρια, ενώ η Ομοσπονδία θα διαθέσει 5.500. Μάλιστα ανακοινώθηκαν και οι θύρες που θα χρησιμοποιήσει κάθε ομάδα για τις ανάγκες των οπαδών της. Οι αντιδράσεις της αστυνομίας κάμφθηκαν, παρά το γεγονός πως η αρχική της πρόθεση ήταν να δοθούν από 17.000 εισιτήρια. Σε αυτό έπαιξε ρόλο κυρίως το καλό ιστορικό των δύο μονομάχων στον μεταξύ τους τελικό το 2014, όπου με αντίστοιχο αριθμό εισιτηρίων όλα κύλησαν ομαλά, αλλά και η πίεση των δύο ΠΑΕ να καλύψουν τις ανάγκες των οπαδών τους. Τα μέτρα ωστόσο θα είναι αυστηρά, με τις θύρες του ΟΑΚΑ να ανοίγουν από τις 16.00 και οκτώ θύρες να μένουν κενές.

«Τα μέτρα θα είναι πρωτόγνωρα. Θα υπάρξουν αυστηροί έλεγχοι και ουδείς θα πλησιάσει στο γήπεδο χωρίς ονομαστικό εισιτήριο και χωρίς την ταυτότητά του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Γεώργιος Γιάννινας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT