Άρης: Με πολλές απουσίες κόντρα στον ΠΑΟΚ

Άρης: Με πολλές απουσίες κόντρα στον ΠΑΟΚ

Αρκετά προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει ο Άρης εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική (11/5, 18:30) των πλέι οφ της Superleague

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρκετά προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει ο Άρης εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική (11/5, 18:30) των πλέι οφ της Superleague.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κρίστιαν Λόπεθ, Λούκας Σάσα, Κριστιάν Γκάνεα, Μπαντού Εντιαγέ και Γιόχαν Μπεναλουάν. Οι δύο τελευταίοι δε θα αγωνιστούν σε άλλο ματς τη φετινή σεζόν.

Επίσης ο Χερμάν Μπούργος δεν υπολογίζει τους Ιζέτ Χαΐροβιτς και Ντένις. Αντίθετα, επιστρέφει στην αποστολή έχοντας εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Η ενημέρωση του Άρη:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (11/05), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας (18:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Kamara, Iturbe, Fabiano Leismann, Brabec, Bertoglio, Mancini, Matilla, Sundgren, Luis Palma, Doukoure, M’Bakata, Sakic, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Lucas Sasha, Ganea, Ndiaye, Benalouane, Cristian Lopez (τραυματίες), Hajrovic, Denis.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT