Μαρία Σάκκαρη: Εκτός ημιτελικών στο Masters της Ρώμης

Μαρία Σάκκαρη: Εκτός ημιτελικών στο Masters της Ρώμης

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 6-1, 5-7, 1-6 από την Ονς Ζαμπέρ και τέθηκε εκτός ημιτελικών στο Masters της Ρώμης.

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 6-1, 5-7, 1-6 από την Ονς Ζαμπέρ και τέθηκε εκτός ημιτελικών στο Masters της Ρώμης.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έχασε μεγάλη ευκαιρία αφού κατέκτησε με άνεση το πρώτο σετ και σέρβιρε για τη νίκη στο δεύτερο αλλά δεν τα κατάφερε. Η Ζαμπέρ θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τη νικήτρια του ζευγαριού Τέκμαν – Κασάτκινα.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο σετ. Βρίσκοντας μπρέικ στο δεύτερο γκέιμ προηγήθηκε με 3-0 κρατώντας το σερβίς της.

Η Σάκκαρη κατάφερε να αντιμετωπίσει με επιτυχία το μπρέικ πόιντ της αντιπάλου της και προηγήθηκε με 5-1 «σπάζοντας» εκ νέου. Η 26χρονη Ελληνίδα σέρβιρε επιτυχημένα και κατέκτησε με άνεση το πρώτο σετ.

Η Μαρία Σάκκαρη βρήκε δύο μπρέικ στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ. Η Ζαμπέρ πήρε πίσω το ένα και κράτησε στη συνέχεια για 3-2.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έκανε νέο μπρέικ για το 5-2 αλλά η Ζαμπέρ αντέδρασε. Η 27χρονη Τυνήσια κατέκτησε 5 σερί γκέιμ και κατέκτησε το δεύτερο σετ την στιγμή μάλιστα που η Σάκκαρη σέρβιρε για τη νίκη.

Στο τρίτο σετ η Ζαμπέρ έκανε μπρέικ στο δεύτερο γκέιμ και προηγήθηκε με 3-1 με τη Σάκκαρη να κρατάει με δυσκολία το σερβίς της. Η τενίστρια από την Τυνησία έκανε νέο μπρέικ, προηγήθηκε με 5-1 και έκλεισε τον αγώνα στο σερβίς της. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT