Superleague: Πρωτιά του Ιωνικού στα πλέι άουτ

Superleague: Πρωτιά του Ιωνικού στα πλέι άουτ

Ο Ιωνικός επιβλήθηκε με 3-1 του Παναιτωλικού για την έβδομη και τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ιωνικός επιβλήθηκε με 3-1 του Παναιτωλικού για την έβδομη και τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Δημήτρη Σπανού έφτασε τους 45 βαθμούς και τερμάτισε στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας. Ο Παναιτωλικός από την άλλη έμεινε στους 37 βαθμούς και κατέλαβε την πέμπτη θέση.

Ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ με τον Ντάλτσιο στο 9’. Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός ισοφάρισε με τον Βέργο στο 14ο λεπτό αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε.

Η ομάδα του Αγρινίου ισοφάρισε με τον Καρέλη στο 47ο λεπτό. Ο Τουράμ έδωσε και πάλι προβάδισμα στον Ιωνικό και ο Μάντζης στο 86’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χριστοδουλής, Μύγας (90′ Γκοτσούλιας), Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος (90′ Κιάκος), Κάνιας, Ντάλσιο, Πογκοσιάν (61′ Μάντζης), Λένις (90′ Καμπράλ), Τουράμ (84′ Πλατέλλας)

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον (88′ Μπακαδήμας), Κορνέλιους, Περέιρα, Ντουάρτε (84′ Μπελεβώνης), Μόρσεϊ (89′ Μπαρμπόσα), Φλόρες (84′ Λιάβας), Αντούνες, Νταγκό (46′ Καρέλης), Βέργος.

Σε ένα ματς που έμοιαζε με αγγαρεία ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχτηκε ισόπαλος (2-2) με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την έβδομη αγωνιστική των πλέι άουτ.

Ο Μπαράλες άνοιξε το σκορ στο 49ο λεπτό. Στο 70’ ο Τσιλούλης έκανε το 1-1 και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ιγκλέσιας έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς.

Ο Απόλλωνας, που υποβιβάστηκε στη Superleague 2, ισοφάρισε ξανά με τον Ντάουντα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η ομάδα της Τρίπολης τερμάτισε στην τρίτη θέση των πλέι άουτ με 41 βαθμούς. Η «ελαφρά ταξιαρχία» αποχαιρέτησε την κατηγορία με 22 βαθμούς.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Πίτσου (65΄Καστάνιο), Αντζουλάς, Άλβαρες, Κανελλόπουλος (61΄Ιγκλέσιας), Μουνάφο (79΄Βαλιέντε), Σίτο (80΄Σόνι), Ριέρα, Μιχόπουλος (61΄Κρέσπι), Μπαράλες.

Απόλλωνας Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Κότσαρης, Μπαξεβανιδης (88΄Δούμας), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Βιτλής (81΄Τοτοαρίμα), Κάστρο (60΄Κραγιόπουλος), Σλίβκα (88΄Παπαγεωργίου), Φατιόν, Μαρτίνες (60΄Τσιλούλης), Ντάουντα, Ιωαννίδης.

Η Λαμία, που προετοιμάζεται για το μπαράζ που θα κρίνει την κατηγορία που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου κατέλαβε την έκτη θέση των πλέι άουτ με 33 βαθμούς.

Η Λαμία έφτασε τους 26 βαθμούς. Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα θα αντιμετωπίσει τη Βέροια στο μπαράζ.

Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα): Γκαραβέλης, Σιμόν, Αντέτζο, Λούκας, Μαρτίνεθ, Γκέντσογλου (Ταϊρόν 62′), Τζανδάρης (Βύντρα 83′), Ρόμανιτς (Μανουσάκης 70′), Νούνιες, Μπανγκουρά (Προβυδάκης 69′), Αραμπούλι (Mανούσος 62′).

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Μάριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Έρλιννγκμαρκ (Στρούγγης 46′), Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Σάλομον (Νάτσος 46′), Χαρίσης, Καρτάλης (Νταβιώτης 63′), Μουνίθ (Ναμπί 46′), Τζαβίδας (Μπεντινέλι 63′), Κουλούρης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT