Ευρωλίγκα, Μπαρτζώκας: «Η ομάδα έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με το 2013»

Ευρωλίγκα, Μπαρτζώκας: «Η ομάδα έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με το 2013»

Τις ημέρες του 2013 θυμήθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Βελιγράδι

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις ημέρες του 2013 θυμήθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Βελιγράδι.

Οι Πειραιώτες θα λάβουν μέρος στο Final Four της Ευρωλίγκας και ο Έλληνας προπονητής μίλησε για τον ενθουσιασμό που υπάρχει. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι, δεν πρέπει να έχουμε την πίεση όλης της χρονιάς πλέον. Ήρθε η ώρα να το απολαύσουν οι παίκτες. Τυχαίνει να έχουμε και μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο μας. Πρέπει να το χαρούμε. Όταν χάνεις, βέβαια, ποτέ δεν χαίρεσαι.

Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά, οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι και καταλαβαίνουν την πρόκληση. Θα κάνουμε αυτό που υποσχεθήκαμε. Η φανέλα έχει βάρος και εμείς θα παλέψουμε για κάθε κατοχή και για το καλύτερο.

Είναι άλλες οι συνθήκες, διάβασα ότι έχουμε μόνο τρεις παίκτες με ανάλογη εμπειρία. Πάντα η πρώτη ευκαιρία σου δημιουργεί ένα σοκ, δηλαδή είσαι στο επίκεντρο. Κάνουμε μία προσπάθεια οι πιο έμπειροι. Η ομάδα έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με το 2013» είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση της ομάδας του Ολυμπιακού για το Βελιγράδι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT