Πρίντεζης: «Τιμή μας να είμαστε εδώ»

Τιμή χαρακτήρισε την παρουσία του Ολυμπιακού στο Final Four της Ευρωλίγκας ο Γιώργος Πρίντεζης

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τιμή χαρακτήρισε την παρουσία του Ολυμπιακού στο Final Four της Ευρωλίγκας ο Γιώργος Πρίντεζης. 

Ο αρχηγός των Πειραιωτών σημείωσε ότι η ομάδα δούλεψε πολύ για να βρίσκεται στο Βελιγράδι. 

«Είναι τιμή μας να είμαστε εδώ, στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και σε αυτή την πόλη. Ο αρχικός μας στόχος δεν ήταν αυτός. Έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε εδώ, είμαστε πολύ χαρούμενοι και νιώθω υπέροχα που θα παίξω σε ακόμα ένα Final Four με αυτή την ομάδα» είπε αρχική στη συνέντευξη τύπου ο Γιώργος Πρίντεζης. 

Για την εμπειρία των προηγούμενων συμμετοχών σε Final Four, αρχηγός των Πειραιωτών σημείωσε: «Όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει το Final Four. Είμαι πολύ τυχερός, γιατί έχω την εμπειρία, όπως και ο κόουτς, ο Σλούκας και ο Παπανικολάου. Δώσαμε κάποιες συμβουλές, αλλά ξέρω ότι όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

«Κάθε Final Four είναι ξεχωριστό. Το άγχος παραμένει πάντα το ίδιο, για να πετύχεις και να καταφέρεις να φτάσεις στον στόχο σου. Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να φτάσει εδώ με τρία διαφορετικά format. Πρώτα με ένα πολύ μεγάλο μπάτζετ, μετά το 12 και το 13 και τώρα είναι η τρίτη φάση. Είναι μία καινούρια ομάδα, εκτός από εμένα, τον Σλούκα και τον Παπανικολάου. Είναι άξιο επιτυχίας αυτό που πετύχαμε, γιατί ουσιαστικά ήταν σαν ξεκινήσαμε από την αρχή» είπε για τις διαφορές στ ο φετινό Final Four.

Για τις στιγμές μετά το τέλος του πέμπτου αγώνα με τη Μονακό, ο Γιώργος Πρίντεζης είπε: «Πιστεύω ότι οι φίλαθλοί μας θα μας δώσουν ξανά μεγάλη ενέργεια. Δεν υπάρχει πίεση, μας βοήθησαν πολύ σε όλη την διάρκεια της σεζόν. Ήταν τρομερό αυτό που έγινε με τη Μονακό. Ήταν πολλά τα συναισθήματα, η επιτυχία, τα 2,5 χρόνια με τον Covid… Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τους κάναμε να νιώσουν έτσι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT