Ευρωλίγκα: Η «ερυθρόλευκη» ξενάγηση στη Stark Arena

Ευρωλίγκα: Η «ερυθρόλευκη» ξενάγηση στη Stark Arena

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημιούργησε ένα βίντεο με το οποίο ξεναγεί τους φιλάθλους στη «Stark Arena» του Βελιγραδίου που θα φιλοξενήσει το Final Four της Ευρωλίγκας

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημιούργησε ένα βίντεο με το οποίο ξεναγεί τους φιλάθλους στη «Stark Arena» του Βελιγραδίου που θα φιλοξενήσει το Final Four της Ευρωλίγκας.

Το γήπεδο αναμένεται να αποκτήσει «ερυθρόλευκο» χρώμα αφού υπολογίζεται από πάνω από 10 χιλιάδες οπαδοί των Πειραωτών θα βρεθούν στο γήπεδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι θα είναι διπλάσιοι από τους οπαδούς που θα έχουν οι άλλες τρεις ομάδες του Final Four.

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο ημιτελικό με την Αναντολού Εφές, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε ένα βίντεο με το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους αγώνες. Οι εικόνες είναι εκπληκτικές και η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι εντυπωσιακή κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Οι Πειραιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση για τον κόσμο που θα μεταβεί στο γήπεδο και τους παρακαλεί θερμά να:

– Προσέλθετε στο στάδιο όσο το δυνατόν νωρίτερα. Οι θύρες θα ανοίξουν για το κοινό 15: 15.
– Έχετε υπομονή και να συνεργαστείτε με τις Αρχές καθώς θα υπάρχουν τρεις ζώνες για προέλεγχο πριν φτάσετε στη θύρα.
– Μην φέρετε οποιοδήποτε αντικείμενο στο στάδιο, πλην προσωπικών κλειδιών, χρημάτων (απαγορεύονται τα κέρματα) και κινητού τηλεφώνου.
– Μην φέρετε τσάντες πλάτης ή οποιαδήποτε άλλης μορφής, καθώς δεν θα επιτραπεί η είσοδος τους και ούτε θα υπάρχει χώρος αποθήκευσης τους στο γήπεδο.
– Έχετε το εισιτήριο σας ηλεκτρονικά στο κινητό σας τηλέφωνο, έτοιμο προς επίδειξη για αποφυγή καθυστερήσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT