Μπάσκετ: Ανέβηκαν οι τόνοι στους ημιτελικούς

Μπάσκετ: Ανέβηκαν οι τόνοι στους ημιτελικούς

Δεν κόπασε η ένταση μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στη Λάρισα – Στον Β. Λιόλιο πήγε ο Δ. Γιαννακόπουλος

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πόλεμο χαρακωμάτων οδηγεί ο «ασκός του Αιόλου» που άνοιξε μετά τη δεύτερη ήττα του Παναθηναϊκού στη Λάρισα, όχι τόσο μεταξύ των δύο άμεσα εμπλεκόμενων ομάδων όσο μεταξύ των «πρασίνων» και της διοίκησης της ΕΟΚ, με τον… Ολυμπιακό να αχνοφαίνεται στο βάθος!

Η κατάρρευση του Παναθηναϊκού στο τελευταίο τρίλεπτο, όπου δέχθηκε ένα σερί 13-0, αποδόθηκε ευθέως από τους ανθρώπους του στις (κατ’ αυτούς) εξοργιστικές αποφάσεις των διαιτητών, που αποσυντόνισαν εντελώς το τεχνικό τιμ και τους παίκτες, με αποκορύφωμα τις πολύ έντονες αντιδράσεις από ανθρώπους πάντα πράους όπως ο προπονητής Γιώργος Βόβορας και ο αρχηγός Ιωάννης Παπαπέτρου.

Λίγες ώρες μετά, τη σκυτάλη πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Παρότι έχει αποστασιοποιηθεί εντελώς τους τελευταίους μήνες, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έφθασε μέχρι το γραφείο του προέδρου της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιου, με τον οποίο μίλησε για περίπου 2-3 λεπτά σε έντονο ύφος, διαμαρτυρόμενος για τα όσα συμβαίνουν στη διαιτησία από τότε που ανέλαβε τις τύχες της ομοσπονδίας, με την ξεκάθαρη θέση «μέχρι να πουληθεί ο Παναθηναϊκός, δεν θα ανεχθώ άλλο να μας κλέβετε».

Η επικοινωνιακή επίθεση των πρωταθλητών στοχεύει κυρίως στον πρόεδρο της ΚΕΔ Νίκο Πιτσίλκα, με τον ισχυρισμό ότι ενώ βρέθηκε κοντά στο να αναλάβει σημαντικό πόστο στον Ολυμπιακό, ορίστηκε τελικά υπεύθυνος της διαιτησίας!

Η σειρά θα κριθεί οριστικά σε 5ο παιχνίδι αύριο στο ΟΑΚΑ, με τη Λάρισα να ζητάει εγγράφως τον ορισμό διεθνών διαιτητών και την ΚΕΔ να ανακοινώνει την τριάδα Παπαπέτρου, Τσαρούχα και Μαλαμά. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό του πρωταθλήματος τον Ολυμπιακό, που προκρίθηκε πανηγυρικά με 3-0 επί του Προμηθέα. Η συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου στο αυριανό παιχνίδι είναι αμφίβολη, καθώς έκανε ράμματα στο γόνατο έπειτα από σκίσιμο σε διαφημιστικές πινακίδες του γηπέδου Νεάπολης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT