Μπάσκετ: Τελευταίο ραντεβού του ΠΑΟ με τη Λάρισα

Μπάσκετ: Τελευταίο ραντεβού του ΠΑΟ με τη Λάρισα

Σήκωσε πολύ ψηλά τον πήχυ και έβαλε τα πολύ δύσκολα η Λάρισα στον Παναθηναϊκό, οδηγώντας τη σειρά των ημιτελικών σε ένα 5ο παιχνίδι απόψε (19.30) στο ΟΑΚΑ, ο νικητής του οποίου θα αντιμετωπίσει για τον τίτλο τον Ολυμπιακό.

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σήκωσε πολύ ψηλά τον πήχυ και έβαλε τα πολύ δύσκολα η Λάρισα στον Παναθηναϊκό, οδηγώντας τη σειρά των ημιτελικών σε ένα 5ο παιχνίδι απόψε (19.30) στο ΟΑΚΑ, ο νικητής του οποίου θα αντιμετωπίσει για τον τίτλο τον «φουριόζο» Ολυμπιακό, που ήδη έχει «σκουπίσει» τον Προμηθέα με 3-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν περιμένουν να μάθουν μόνο τον αντίπαλό τους αλλά και το αν ο πρώτος αγώνας της τελικής σειράς θα οριστεί για το ερχόμενο Σάββατο ή την Κυριακή (το πιθανότερο) στο ΣΕΦ.

Τα μεγέθη του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα δεν είναι συγκρίσιμα φυσικά, όμως όλα μπορούν να συμβούν σε έναν «τελικό», ειδικά όταν η πίεση βαραίνει μόνο τη μία πλευρά, αυτή των «πρασίνων».

«Αν καταφέρουμε να περιορίσουμε τους Παπαπέτρου, Νέντοβιτς, Μέικον και μείνουμε κοντά στο σκορ έως το τέλος, τα τελευταία λεπτά θα έχουμε τύχη για κάτι που θα μείνει στην Ιστορία του ελληνικού μπάσκετ», είναι η άποψη του πολύπειρου Νώντα Παπαντωνίου, χωρίς να κρύβει το όνειρο του ίδιου και των συμπαικτών του να υπογράψουν με μια νίκη απόψε τη μεγαλύτερη έκπληξη στη σύγχρονη Ιστορία του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή τον Παπαπέτρου (ράμματα στο γόνατο), ενώ ο Βόβορας μάλλον θα υπολογίζει στον Καββαδά. Η γενική είσοδος είναι μόλις 5 ευρώ.

Η ΚΑΕ Λάρισα τόνισε μέσω ανακοίνωσης ότι ουδέποτε ασχολήθηκε με διαιτητικές αποφάσεις και κρίσεις διαιτητών και θα παραμείνει πιστή στις αρχές της. Η εμπιστοσύνη της παραμένει ακλόνητη ως προς τα αρμόδια όργανα και τις αποφάσεις των διαιτητών, κοιτάζοντας αποκλειστικά και μόνο το παιχνίδι της, με τον καθρέφτη όλων να είναι ο αγωνιστικός χώρος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT