Λαμία – Βέροια 1-1: Έμεινε στη Superleague η ομάδα του Φέστα

Λαμία – Βέροια 1-1: Έμεινε στη Superleague η ομάδα του Φέστα

Στη Superleague θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Λαμία μετά το 1-1 με τη Βέροια στον δεύτερο αγώνα μπαράζ

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Superleague θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Λαμία μετά το 1-1 με τη Βέροια στον δεύτερο αγώνα μπαράζ.

Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα είχε πάρει τη νίκη (2-1) στο πρώτο ματς των δύο ομάδων. Σημειώνεται ότι στους αγώνες μπαράζ ίσχυε ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Η Βέροια άνοιξε το σκορ στο 27’ με τον Γιακουμάκη. Η Λαμία ισοφάρισε με ωραίο γκολ του Μπεχαράνο στο 78ο λεπτό.

Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά αν και οι φάσεις ήταν λίγες μπροστά από τις δύο εστίες. Η Βέροια είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 22’ όταν ο Αντέτζο έκοψε δύσκολα παράλληλη μπαλιά του Πεταυράκη.

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να κυκλοφορούν την μπάλα. Στο 27’ η Βέροια άνοιξε το σκορ. Ο Κάτσε εκτέλεσε κόρνερ, ο Γιακουμάκης πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 31’ ο Φοφανά σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πλέον τον έλεγχο του ματς. Στο 43’ η Λαμία βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση. Ο Τζανδάρης σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Βέροια έχασε τρομερή ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ο Γαβριηλίδης έκανε την κίνηση και μέσα από την περιοχή γύρισε στον Φοφανά που αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Η Λαμία πίεζε και έπαιζε μπροστά από τα καρέ της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη. Ένα σουτ του Σαραμαντά κατέληξε άουτ με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να απειλήσουν από στημένες φάσεις.

Στο 72’ ο Μανούσος εκμεταλλεύθηκε λάθος του Παπαδόπουλου, κέρδισε την μπάλα μέσα στην περιοχή αλλά δεν έκανε καλή τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας της Βέροιας να μπλοκάρει με τη δεύτερη.

Στο 78ο λεπτό η Λαμία ισοφάρισε. Ο Σαραμαντάς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Παπαδόπουλος έδιωξε με τις γροθιές και η μπάλα στρώθηκε στον Μπεχαράνο που με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 85’ ο Σαράνοφ μπλόκαρε σταθερά σουτ του Γιακουμάκη. Ο αγώνας στα τελευταία λεπτά είχε ένταση με τους παίκτες των δύο ομάδων να μπαίνουν δυνατά στις μονομαχίες.

Στο 90’ ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα προσπάθεια του Μανούσου. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καπνίδης πήρε την κεφαλιά αλλά ο Σαράνοφ δεν ανησύχησε.

Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ – Προβυδάκης (46′ Σαραμαντάς), Σιμόν, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ – Μπεχαράνο (82′ Γκέντσογλου), Τζανδάρης, Νούνιες (73′ Τιρόνε) – Καραμάνος (73′ Μπανγκουρά), Μανούσος (90’+6′ Αραμπούλι).

Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλους – Μπουκουβάλας, Μαραγκός (46′ Σκόνδρας), Δημόπουλος, Πεταυράκης – Μούργος (77′ Καπνίδης), Κάτσε, Γαβριηλίδης (77′ Οικονόμου), Φοφανά (64′ Κουάτενγκ) – Γιακουμάκης, Πασά

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT