Νέες εμφανίσεις, νέος χορηγός για το «Τριφύλλι»

Νέες εμφανίσεις, νέος χορηγός για το «Τριφύλλι»

Σε ειδική εκδήλωση χθες βράδυ ο Παναθηναϊκός και η Robe di Kappa παρουσίασαν τις νέες εμφανίσεις, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και η έναρξη της συνεργασίας με τη Stoiximan, που αποτελεί τον νέο βασικό χορηγό της ομάδας.

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ειδική εκδήλωση χθες βράδυ ο Παναθηναϊκός και η Robe di Kappa παρουσίασαν τις νέες εμφανίσεις, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και η έναρξη της συνεργασίας με τη Stoiximan, που αποτελεί τον νέο βασικό χορηγό της ομάδας. «Φίλοι του Παναθηναϊκού, επικυρώνουμε και παρουσιάζουμε τη συνεργασία με τη Stoiximan και παρουσιάζουμε τις νέες φανέλες. Ξεκινάει η σεζόν, μια σεζόν με προκλήσεις στον δρόμο για Κύπελλο, πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ανοιξε η πόρτα της Ευρώπης και αν δείτε μέσα, θα δείτε τη μεγάλη ιστορία του Παναθηναϊκού. Καλή χρονιά με επιτυχίες», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μ. Μαυροκουκουλάκης.

Η πρώτη και βασική εμφάνιση, η πράσινη, είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια ύπαρξης του «Απόστολος Νικολαΐδης», στο οποίο έπαιξε για πρώτη φορά το «τριφύλλι» το 1922. Οσο για το χρώμα, παραμένει το πράσινο με δύο κάθετες άσπρες ρίγες, μέσα στις οποίες είναι γραμμένα τα ονόματα ποδοσφαιριστών που ξεχώρισαν με την παρουσία τους όλα αυτά τα χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Η νέα σεζόν ξεκίνησε λίγες ώρες πριν. Οι κυπελλούχοι συγκεντρώθηκαν στο Κορωπί, όπου το «παρών» έδωσε ο Γιούρι Λοντίγκιν, ενώ, αντίθετα, άδεια είχε ο Κρίστι Γκάνεα. Σήμερα αναμένεται να οριστικοποιηθεί και τυπικά η ανανέωση της συνεργασίας με τον Φακούντο Σάντσες.

• Προπονητής του Παναθηναϊκού Β΄ είναι από χθες ο Γιάσμινκο Βέλιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT