Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Στον τελικό του ελεύθερου στο ντουέτο Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Στον τελικό του ελεύθερου στο ντουέτο Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου

Οι Ελληνίδες αθλήτριες προκρίθηκαν με την έκτη καλύτερη βαθμολογία

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου, προκρίθηκαν στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος του ντουέτου στην καλλιτεχνική κολύμβηση στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης. Οι Ελληνίδες αθλήτριες, που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά ως ντουέτο, συγκέντρωσαν 89,3667 βαθμούς και προκρίθηκαν με την έκτη καλύτερη βαθμολογία.

Πρόκειται για την υψηλότερη βαθμολογία που έχει συγκεντρώσει ελληνικό ντουέτο στην ιστορία της διοργάνωσης. Σημειώνεται ότι η Πλατανιώτη έχει κατακτήσει ήδη ένα χάλκινο μετάλλιο μετάλλιο στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο ενώ θα αγωνιστεί και στον τελικό του ελεύθερου.

Την πρώτη θέση του προκριματικού πήραν οι αδελφές Γουάνγκ από την Κίνα με 94,5667 β., τη δεύτερη οι Ουκρανές Μαρίνα και Βλαντισλάβα Αλεκσίιβα με 94,0000 β. και την τρίτη οι αδερφές Άννα Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή, που εκπροσωπούν την Αυστρία, με 92,0667 β. και οι οποίες διεκδικούν ακόμα ένα μετάλλιο στη διοργάνωση (μετά από το χάλκινο στο Τεχνικό Ντουέτο).

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Στον τελικό του ελεύθερου στο ντουέτο Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου-1
Η δωδεκάδα του τελικού
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT