Στην Αθήνα για Ολυμπιακό ο Δανός Ζίνκερναγκελ

Στην Αθήνα για Ολυμπιακό ο Δανός Ζίνκερναγκελ

Στην πραγματοποίηση μιας ακόμη μεταγραφής προχωράει ο Ολυμπιακός, καθώς στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες ο Φιλίπ Ζίνκερναγκελ.

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην πραγματοποίηση μιας ακόμη μεταγραφής προχωράει ο Ολυμπιακός, καθώς στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες ο Φιλίπ Ζίνκερναγκελ. Ο 28χρονος Δανός μεσοεπιθετικός ανήκει στη Γουότφορντ, ενώ τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Premier League. Οι «ερυθρόλευκοι» τις τελευταίες ημέρες βρίσκονταν σε συνεχή επικοινωνία με την ομάδα του και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τελική συμφωνία αγοράς του παίκτη μπορεί να ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ, ενώ ο ίδιος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Αν και είναι winger μπορεί να αγωνιστεί και ως επιτελικός μέσος, αλλά και ως σέντερ φορ. Πέρυσι με τη Νότιγχαμ είχε παίξει σε πέντε διαφορετικές θέσεις, έχοντας συνολικά 50 συμμετοχές με 7 γκολ και 10 ασίστ.

• Στην Αυστρία βρίσκεται από χθες ο Ολυμπιακός, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, έως και τις 2 Ιουλίου. Τα φιλικά ξεκινούν από αύριο Παρασκευή με πρώτη αντίπαλο τη Ριντ, ενώ το Σάββατο οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT