Υπέγραψε ο Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό

Υπέγραψε ο Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό

Την υπογραφή του στο συμβόλαιο ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια, που του πρόσφερε ο Παναθηναϊκός, έβαλε χθες ο Χουάνκαρ.

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την υπογραφή του στο συμβόλαιο ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια, που του πρόσφερε ο Παναθηναϊκός, έβαλε χθες ο Χουάνκαρ, με τον Ισπανό μπακ να χαρακτηρίζει οικογένειά του τους «πράσινους», ενώ πρόσθεσε: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που συνεχίζω. Ηταν κάτι που το ήθελα πολύ. Νιώθω ότι βρίσκομαι στο σπίτι μου. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου γι’ αυτή την ομάδα».

Αντίθετα, πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στη Λεωφόρο ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, καθώς η Χόφενχαϊμ δεν συζητάει την επέκταση του δανεισμού, αλλά μόνο την πώληση του παίκτη με την τιμή να ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ, ποσό που ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να δώσει. Από κει και πέρα, ανοιχτό παραμένει το θέμα του Βέλεθ, με τους Αραβες να έχουν ξεκαθαρίσει στον εκπρόσωπό του ότι θέλουν οριστική απάντηση μέσα σε μια εβδομάδα. Η Αλ Φατέχ του Δώνη, ναι μεν δίνει 2 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια συμβολαίου στον παίκτη, όμως στον Παναθηναϊκό η πρόταση είναι μόλις 200.000 ευρώ, με το «τριφύλλι» να την απορρίπτει, χωρίς καν να μπαίνει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT