Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Πρόκριση στα προημιτελικά για την Εθνική πόλο ανδρών

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Πρόκριση στα προημιτελικά για την Εθνική πόλο ανδρών

Η Ελλάδα τερμάτισε πρώτη στον δεύτερο όμιλο και πήρε την απευθείας πρόκριση για την οκτάδα

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών επιβλήθηκε με 16-8 της Γερμανίας και κατέλαβε την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Η ασημένια Ολυμπιονίκης του Τόκιο, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ, δεν αντιμετώπισε προβλήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η Ελλάδα ισοβάθμησε με την Κροατία και πήρε την πρώτη θέση μετά τις δύο ευρείες νίκες που πέτυχε κόντρα στην Ιαπωνία και τη Γερμανία. Η «γαλανόλευκη» ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική στην επίθεση ενώ και η άμυνά της ήταν εντυπωσιακή.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου είχε τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Έλληνας προπονητής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και δοκίμασε πράγματα εν όψει της συνέχειας της διοργάνωσης.

Η Ελλάδα θα αγωνιστεί στα προημιτελικά την Τετάρτη και θα περιμένει την αντίπαλό της από χιαστί παιχνίδι. Πρώτος σκόρερ για την Εθνική ήταν ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς με πέντε τέρματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT