Νέο ξεκίνημα με Ιτούδη απέναντι στη Μ. Βρετανία

Νέο ξεκίνημα με Ιτούδη απέναντι στη Μ. Βρετανία

Μια νέα προσπάθεια ξεκινάει απόψε η εθνική ομάδα μπάσκετ. Με τον Δημήτρη Ιτούδη να ντεμπουτάρει στον πάγκο της, υποδέχεται στη Λάρισα (20.00) τη Μεγάλη Βρετανία, στον τελευταίο αγώνα της για την πρώτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα της χαρίσει την πρώτη θέση στον όμιλό της

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια νέα προσπάθεια ξεκινάει απόψε η εθνική ομάδα μπάσκετ. Με τον Δημήτρη Ιτούδη να ντεμπουτάρει στον πάγκο της, υποδέχεται στη Λάρισα (20.00) τη Μεγάλη Βρετανία, στον τελευταίο αγώνα της για την πρώτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα της χαρίσει την πρώτη θέση στον όμιλό της. Το ρόστερ, που είναι πιο ενισχυμένο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, δίνει τη δυνατότητα στον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό να περάσει τη φιλοσοφία του και το δικό του στυλ παιχνιδιού στους διεθνείς, ενόψει του επερχόμενου Ευρωμπάσκετ (1-18.9).

«Και οι 16 παίκτες που είναι εδώ αποτελούν τη δεξαμενή του ελληνικού μπάσκετ. Για μένα η θέση του ομοσπονδιακού προπονητή είναι χαρά και καθήκον. Θέλουμε να πετύχουμε πράγματα», ανέφερε ο Δημήτρης Ιτούδης, τονίζοντας πως ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος, επιβεβαιώνοντας παράλληλα το ενδεχόμενο, τόσο οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο όσο και ο Κώστας Σλούκας να βρεθούν στη Λάρισα για να συμπαρασταθούν στους υπόλοιπους παίκτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT