Εποχή Ντέγιαν Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό

Εποχή Ντέγιαν Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό

Στα χέρια του Ντέγιαν Ράντονιτς παρέδωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης το τιμόνι του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια, δίνοντας γρήγορο τέλος στο σίριαλ που πήγε να δημιουργηθεί μετά την επιμονή του Ερυθρού Αστέρα να τον κρατήσει στο Βελιγράδι

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα χέρια του Ντέγιαν Ράντονιτς παρέδωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης το τιμόνι του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια, δίνοντας γρήγορο τέλος στο σίριαλ που πήγε να δημιουργηθεί μετά την επιμονή του Ερυθρού Αστέρα να τον κρατήσει στο Βελιγράδι. Ο 52χρονος Μαυροβούνιος τεχνικός έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα μαζί με τον μάνατζερ Μίσκο Ραζνάτοβιτς και κατευθύνθηκε αμέσως στα γραφεία της Βιανέξ, όπου τους περίμενε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού. Ο «λευκός καπνός» βγήκε σε λιγότερο από τέσσερις ώρες, καθώς ο Ράντονιτς έκρινε ότι το πλάνο που του παρουσιάστηκε ήταν πιο φιλόδοξο απ’ αυτό που του πρότεινε η πρωταθλήτρια Σερβίας για να παραμείνει. Μόλις ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα ανακοινωθεί, πιθανώς σήμερα.

Ο Ράντονιτς δεν είχε σπουδαία καριέρα ως μπασκετμπολίστας, αλλά ως προπονητής εξελίχθηκε πολύ γρήγορα, φτάνοντας σε επίπεδο Ευρωλίγκας πρώτα με την Μπάγερν και μετά με τον Ερυθρό Αστέρα, με τον οποίο κατέκτησε τα τελευταία δύο χρόνια την Αδριατική λίγκα. Ανταγωνιστής του φέτος ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με την Παρτιζάν και η επιτυχία που σημείωσε απέναντι στον κορυφαίο Ευρωπαίο προπονητή ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του.

Επιθυμία του Παναθηναϊκού είναι να χτίσει έναν ελληνικό κορμό στην ομάδα, με άξονες τους Παπαγιάννη, Παπαπέτρου και τη συνδρομή των νέων παιδιών που είναι ήδη στην ομάδα (Μαντζούκα, Χουγκάζ, Αβδάλα) συν τους νεοαποκτηθέντες Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και Σαμοντούροβ. Αν ο Ράντονιτς καταφέρει να μπολιάσει αυτόν τον κορμό με ποιοτικούς ξένους παίκτες, θα δημιουργηθεί μια ομάδα με πολύ ταλέντο, ψηλό ταβάνι και λαμπρό μέλλον, χωρίς να υπάρχει τον πρώτο χρόνο πίεση για άμεσα αποτελέσματα εφόσον δοθεί περισσότερος χρόνος στα νέα παιδιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT