Σέρχιο Ροντρίγκεθ: Τέλος από την Αρμάνι Μιλάνο

Σέρχιο Ροντρίγκεθ: Τέλος από την Αρμάνι Μιλάνο

Ο Ισπανός γκαρντ ήταν στην ιταλική ομάδα για τρία χρόνια

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε την αποχώρηση του Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Ο Ισπανός γκαρντ ήταν στην ιταλική ομάδα για τρία χρόνια. 

Ο Ροντρίγκεθ πανηγύρισε με τη φανέλα της Αρμάνι το φετινό πρωτάθλημα αλλά και δύο κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ. Με την ιταλική ομάδα αγωνίστηκε στο Final Four της Κολωνίας το 2021. 

«Ο Τσάτσο ήταν ένας υποδειγματικός αρχηγός με τη συμπεριφορά του, την αφοσίωση στην ομάδα και την ανιδιοτέλειά του. Για τρία χρόνια, μας βοήθησε να κερδίσουμε και να διασκεδάσουμε με στυλ και κομψότητα, προσθέτοντας αυτή την πινελιά υγιούς ανταγωνιστικότητας που εκτιμούν τόσο πολύ οι φίλοι της ομάδας. Σήμερα, μας αφήνει με το ίδιο πνεύμα. Γι’ αυτό δεν είναι μια θλιβερή μέρα, αλλά μια μέρα για να γιορτάσουμε τα τρία χρόνια που περάσαμε μαζί. Αλλά αυτός και η οικογένειά του θα είναι πάντα μέρος της ομάδας μας», σημείωσε ο Τζόρτζιο Αρμάνι.

Ο Ισπανός γκαρντ, όπως όλα δείχνουν, θα επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδριτης. Είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Μαδρίτης από το 2010 μέχρι το 2016. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT