Άρης: Νίκησε τη Γάνδη σε φιλικό αγώνα

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε καλή εμφάνιση στο αμυντικό κομμάτι

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Άρης επιβλήθηκε με 1-0 της Γάνδης σε φιλικό αγώνα κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Οι Θεσσαλονικείς έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στο αμυντικό κομμάτι απέναντι σε μία πιο έτοιμη ομάδα αφού το πρωτάθλημα Βελγίου ξεκινάει σε λίγες ημέρες.

Η ομάδα του Μπούργος έκανε λίγες φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Ο Άρης κέρδισε πέναλτι μετά από μία ολιγωρία στην άμυνα της Γάνδης.

Μετά από κακό γύρισμα στον τερματοφύλακα, ο Παναγίδης τον πρόλαβε και ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει την παράβαση. Ο Γκαρσία ευστόχησε στο 37’ δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Ντεμπούτο για την Άρη έκανε ο Γκρέι. Ο Τζαμαϊκανός επιθετικός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 79’ και είχε μία πολύ καλή στιγμή στο 86’ αναγκάζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα να κάνει σπουδαία επέμβαση.

Ο Ντιόπ αποχώρησε στο 30’ με πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο.

Η ενδεκάδα του Άρη στο πρώτο μέρος: Σιαμπάνης, Μαρμαρίδης, Χαΐροβιτς, Μπράμπετς, Τανούλης, Χρυσόπουλος, Ντιοπ (29′ Ασλανίδης), Σγουρός, Ματέο Γκαρσία, Παναγίδης, Χατζηιωάννου.

Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν οι: Κουέστα, Μαντσίνι, Μπούργος, Πάλμα, Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Εμπακατά και Ντουκουρέ, Γκρέι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT