Νίκες για Παναθηναϊκό και Αρη στα φιλικά

Νίκες για Παναθηναϊκό και Αρη στα φιλικά

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον ίδιο τρόπο που έκλεισε την περασμένη περίοδο άνοιξε νέο λογαριασμό για την εφετινή ο Παναθηναϊκός, με τον Αϊτόρ να ευστοχεί σε πέναλτι στο 43΄ για το 1-0 επί της Αλ Ντουχαΐλ, στο 2ο φιλικό προετοιμασίας του επί αυστριακού εδάφους. Οι «πράσινοι» ήταν εξαιρετικοί από το 20΄ μέχρι τα μέσα του β΄ μέρους, όταν με πίεση από ψηλά και καλή ανάπτυξη από τα άκρα δημιούργησαν επικίνδυνες επιθέσεις και καλές ευκαιρίες, χωρίς να επηρεαστούν από το… ανακάτεμα που έκανε ο Γιοβάνοβιτς στην ενδεκάδα. Η ανάπτυξη από τον άξονα δεν ήταν το ίδιο καλή, με τον Σέρβο τεχνικό να δηλώνει ότι ψάχνει μεταγραφικές λύσεις μεσοεπιθετικά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν (46΄ Μπρινιόλι), Βαγιαννίδης (46΄ Κώτσιρας), Γκάνεα (46΄ Χουάνκαρ), Σένκεφελντ (62΄ Σιδεράς), Πούγγουρας (46΄ Σάρλια), Αλεξανδρόπουλος (62΄ Φρόκου), Κουρμπέλης (46΄ Πέρεθ), Καρλίτος (46΄ Τσέριν), Παλάσιος (62΄ Κρυπαράκος), Αϊτόρ (62΄ Σαρδέλης), Ιωαννίδης (62΄ Καμπετσής).

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Αρης στο φιλικό 2-0 επί του Ιωνικού στο «Κλ. Βικελίδης», δείχνοντας έτοιμος για την αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας με την Γκομέλ. Το 1-0 έγινε με αυτογκόλ του Σερβιλάκη στο 60΄ και το 2-0 με κεφαλιά του Χαΐροβιτς στο 70΄.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT