ΠΑΟ: Ανακοίνωσε Γκριγκόνις, θρίλερ με Παπαπέτρου

ΠΑΟ: Ανακοίνωσε Γκριγκόνις, θρίλερ με Παπαπέτρου

Με γαρνιτούρα ένα απρόσμενο κερασάκι, αλλά κι ένα εν εξελίξει θρίλερ, θα σερβίρει ο Παναθηναϊκός την «τούρτα» του Μάριους Γκριγκόνις στους οπαδούς του!

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με γαρνιτούρα ένα απρόσμενο κερασάκι, αλλά κι ένα εν εξελίξει θρίλερ, θα σερβίρει ο Παναθηναϊκός την «τούρτα» του Μάριους Γκριγκόνις στους οπαδούς του! Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Λιθουανού άσου από την ΤΣΣΚΑ για τα επόμενα δύο χρόνια και θα κλείσουν την περιφέρειά τους με την απόκτηση του 29χρονου Αμερικανού Αντριου Αντριους, που έκανε καλή χρονιά πέρυσι στην Μπούρσασπορ και θα αναλάβει τον (συμπληρωματικό) ρόλο του Μέικον.

Παράλληλα όμως, λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία αποχώρησης (σήμερα) από το συμβόλαιο του Παπαπέτρου, ο παίκτης εμφανίζεται να κοιτάει προς Τουρκία. Το ρεπορτάζ εμφανίζει τη Φενέρ του Ιτούδη και την Εφές να προσφέρουν (ανεπισήμως) διετές συμβόλαιο στον 28χρονο αρχηγό του Παναθηναϊκού, καλύπτοντας το Euroleague out των 400.000 ευρώ, ανεβάζοντας το «θερμόμετρο» των «πράσινων» στα ύψη κι ενώ ο Χεζόνια δεν έχει υπογράψει ακόμη στη Ρεάλ…

Η συμφωνία με τον Γκριγκόνις έκλεισε με buy out 350.000 ευρώ, ποσό μικρότερο απ’ τη ρήτρα του Λιθουανού διεθνή, ο οποίος σε 94 αγώνες σε τέσσερις περιόδους στην Ευρωλίγκα μετράει 10,7 πόντους, 2,4 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT