Επιστροφή Παναθηναϊκού με δύσκολη κλήρωση

Επιστροφή Παναθηναϊκού με δύσκολη κλήρωση

Πολύ ψηλό εμπόδιο θα βρει ο Παναθηναϊκός στην ευρωπαϊκή επιστροφή του έπειτα από απουσία πέντε χρόνων

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ ψηλό εμπόδιο θα βρει ο Παναθηναϊκός στην ευρωπαϊκή επιστροφή του έπειτα από απουσία πέντε χρόνων. Η κληρωτίδα τον έφερε αντιμέτωπο με την ισχυρότερη από τις υποψήφιες αντιπάλους του στον 3o προκριματικό γύρο του Conference League, υπό την προϋπόθεση ότι η Σλάβια Πράγας θα ξεπεράσει την «ταπεινή» Σεντ Τζόζεφς από το Γιβραλτάρ, η οποία μοιάζει απίθανο να απειλήσει μια ομάδα που τα τελευταία δύο χρόνια έφτασε μέχρι την προημιτελική φάση του Europa και του Conference League.

Η Σλάβια έχει τον ίδιο προπονητή από το 2017, πολύ ακριβό ρόστερ για τα δεδομένα του τσεχικού πρωταθλήματος και διακρίνεται για τον τρόπο που πιέζει από ψηλά κάθε αντίπαλο, λόγω της εξαιρετικής φυσικής κατάστασης που έχουν οι παίκτες της. Δεν είναι ο αντίπαλος που επιθυμούσε ο Παναθηναϊκός, ούτε όμως οι «πράσινοι» είναι ο αντίπαλος που επιθυμούσε και η ίδια! Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Πράγα στις 4 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 11/8, στη Λεωφόρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT