Με τον αέρα του φαβορί για πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Με τον αέρα του φαβορί για πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Ανοικτό δρόμο για τους ομίλους του Conference League θα έχει ο ΠΑΟΚ, εάν ξεπεράσει το εμπόδιο της Λέφσκι Σόφιας στις διπλές αναμετρήσεις που έχει την ερχόμενη Πέμπτη και την επόμενη

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοικτό δρόμο για τους ομίλους του Conference League θα έχει ο ΠΑΟΚ, εάν ξεπεράσει το εμπόδιο της Λέφσκι Σόφιας στις διπλές αναμετρήσεις που έχει την ερχόμενη Πέμπτη και την επόμενη. Στην περίπτωση αυτή θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο όποια επικρατήσει από το ζευγάρι Βελέζ – Χαμρούμ Σπάρτανς, φοβούμενος περισσότερο τον δικό του κακό εαυτό παρά τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Η ομάδα της Βοσνίας σόκαρε την ΑΕΚ και την απέκλεισε πέρυσι, κάτι που δεν αφήνει τον «δικέφαλο του βορρά» να πιαστεί στον… ύπνο, ενώ ο σύλλογος της Μάλτας είναι πολύ μικρό μέγεθος για να του κόψει τον δρόμο για τα πλέι οφ. Η Λέφσκι θεωρείται πιο υψηλό εμπόδιο κι ας έχει να διαχειριστεί τους τραυματισμούς τεσσάρων βασικών παικτών της: οι Ποπόφ, Τσουνάμι, Στεφάνοφ και Κράεφ δηλώθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα αλλά μόνο ο τελευταίος έχει σημαντικές ελπίδες να παίξει μεθαύριο στον αγώνα της Σόφιας. Οι άλλοι τρεις έχουν τις πιθανότητες εναντίον τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT