Πρώτα Ισραήλ, μετά Κύπρος για τον Ολυμπιακό

Πρώτα Ισραήλ, μετά Κύπρος για τον Ολυμπιακό

Από το Ισραήλ και έπειτα από την Κύπρο περνάει η διαδρομή του Ολυμπιακού προκειμένου να φτάσει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Εφόσον οι Πειραιώτες επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, θα κληθούν να αποκλείσουν τον πρωταθλητή της Μεγαλονήσου, Απόλλωνα Λεμεσού

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το Ισραήλ και έπειτα από την Κύπρο περνάει η διαδρομή του Ολυμπιακού προκειμένου να φτάσει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Εφόσον οι Πειραιώτες επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, θα κληθούν να αποκλείσουν τον πρωταθλητή της Μεγαλονήσου, Απόλλωνα Λεμεσού στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης (2 ή 3/8 εντός – 9/8 εκτός) ώστε να βρεθούν στο κατώφλι των ομίλων. Διαθέτοντας στο ρόστερ του ποδοσφαιριστές με «ερυθρόλευκο» παρελθόν (Αυλωνίτης, Πινακάς), τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού Χάρη Μαυρία και στον πάγκο του, τον 54χρονο Γερμανό Αλεξάντερ Τσόρνινγκερ, ο Απόλλων στέφθηκε πρωταθλητής ύστερα από 16 χρόνια, έχοντας στο παρελθόν δύο εμπειρίες με ελληνικές ομάδες (Πανιώνιος, ΟΦΗ) σε ευρωπαϊκά κύπελλα, και απολογισμό μια πρόκριση και έναν αποκλεισμό.

Στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει να αποκλείσει τη Μακάμπι, τότε αυτόματα μεταφέρεται στο Γιουρόπα Λιγκ όπου θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Φερεντσβάρος – Σλόβαν Μπρατισλάβας με το πρώτο ματς (4/8) στην έδρα του και τη ρεβάνς (11/8) στο γήπεδο του αντιπάλου.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» πετάει σήμερα (15.00) για το Ισραήλ, όπου αύριο (20.00) θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς με τη Μακάμπι Χάιφα σκοπεύοντας να πάρει σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς (27/7, 22.00) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στο μεταγραφικό μέτωπο, η απόκτηση εξτρέμ παραμένει προτεραιότητα, ωστόσο σύμφωνα με ΜΜΕ της Γαλλίας, υπάρχει ενδιαφέρον για τον χαφ της Σοσό, Ρασούλ Εντιαγέ. Ο 20χρονος Σενεγαλέζος που φέτος μέτρησε 40 συμμετοχές, 5 γκολ και 5 ασίστ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Σοσό έως το 2024.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT