Πρόβλημα με Λύρατζη ενόψει Λέφσκι στον ΠΑΟΚ

Πρόβλημα με Λύρατζη ενόψει Λέφσκι στον ΠΑΟΚ

Ο τραυματισμός του Λευτέρη Λύρατζη μετρίασε την ικανοποίηση του Ραζβάν Λουτσέσκου για την επιστροφή του Ζίφκο Ζίφκοβιτς στις προπονήσεις. Ο Σέρβος άσος ξεπέρασε την ίωση και υπολογίζεται για τον αυριανό αγώνα με τη Λέφσκι στη Σόφια, σε αντίθεση με τον νεαρό Ελληνα διεθνή, η συμμετοχή του οποίου είναι εξαιρετικά αμφίβολη

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο τραυματισμός του Λευτέρη Λύρατζη μετρίασε την ικανοποίηση του Ραζβάν Λουτσέσκου για την επιστροφή του Ζίφκο Ζίφκοβιτς στις προπονήσεις. Ο Σέρβος άσος ξεπέρασε την ίωση και υπολογίζεται για τον αυριανό αγώνα με τη Λέφσκι στη Σόφια, σε αντίθεση με τον νεαρό Ελληνα διεθνή, η συμμετοχή του οποίου είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Λύρατζης χτύπησε ξανά στο ίδιο σημείο (δεξί αστράγαλο) που είχε τραυματιστεί στο φιλικό με τους Γκο Αχέντ Ιγκλς και δύσκολα θα μπει σήμερα στο τσάρτερ για τη Σόφια. Εκτός πλάνων σίγουρα είναι οι Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα και Μιχαηλίδης, όπως και ο Παναγιώτης Τζίμας που θα δοθεί δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα για ένα χρόνο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Μεξικό, η Τίγκρες θα κινηθεί για την απόκτηση του Αλβάρο Γκονζάλες της Μαρσέιγ και για να αδειάσει μία θέση ξένου είναι πιο διαλλακτική στις διαπραγματεύσεις της με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Γέφερσον Σοτέλδο. Οπως αναφέρουν γερμανικά ΜΜΕ, η απόκτηση του Κάλεντ Νάρεϊ από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ αποδείχθηκε ακριβή υπόθεση για τον ΠΑΟΚ, καθώς πέρα από το 1,5 εκατ. για τη μεταγραφή του, θα καταβάλει μπόνους συμμετοχών 250.000 ευρώ, ενώ συμφωνήθηκε και ποσοστό 10% μεταπώλησης.

• Τις τρεις φετινές εμφανίσεις του παρουσίασε ο ΠΑΟΚ μέσω των social media.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT