Κοντά στην απόκτηση Μανού Γκαρθία ο Αρης

Κοντά στην απόκτηση Μανού Γκαρθία ο Αρης

Η ρελάνς του Αρη έφερε καρπούς και όλα δείχνουν ότι θα κερδίσει την παρτίδα πόκερ με τη Σπόρτινγκ Χιχόν για την υπογραφή του Μανού Γκαρθία!

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ρελάνς του Αρη έφερε καρπούς και όλα δείχνουν ότι θα κερδίσει την παρτίδα πόκερ με τη Σπόρτινγκ Χιχόν για την υπογραφή του Μανού Γκαρθία! Λίγες ώρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση με την Γκόμελ, οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης αύξησαν την προσφορά τους πάνω από τα δύο εκατ. ευρώ, όπως ζητούσαν οι Ισπανοί, και δεν απομένει πλέον παρά να διευθετηθεί το πλάνο των δόσεων για να ολοκληρωθεί μια σημαντική μεταγραφική κίνηση, που λίγες μέρες νωρίτερα φάνταζε απίθανο να πραγματοποιηθεί. Ο 24χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει με τον Αρη και είναι έτοιμος να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες εργομετρικές – ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Αν όλα πάνε καλά και δεν προκύψουν απρόοπτα της τελευταίας στιγμής, θα γίνει μια προσπάθεια ώστε να είναι στο «Κλ. Βικελίδης» αύριο και να παρακολουθήσει το παιχνίδι με την Γκόμελ.

Η μεταγραφική ενίσχυση του Αρη έχει ενθουσιάσει τους οπαδούς του, όπως φαίνεται και από την προπώληση των εισιτηρίων που δείχνει ότι αν συνεχιστεί σε αυτούς τους ρυθμούς, το γήπεδο θα είναι αύριο (21.00) κατάμεστο. Γι’ αυτό και η διοίκηση εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, με αυστηρές συστάσεις στους φιλάθλους για τη συμπεριφορά τους και προτροπές να σπεύσουν άμεσα να προμηθευτούν εισιτήρια, καθώς η ζήτηση είναι αυξημένη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT