Λουτσέσκου για Λέφσκι: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι»

Λουτσέσκου για Λέφσκι: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αποκάλυψε ότι θα γίνουν κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύσκολο χαρακτήρισε τον αγώνα απέναντι στη Λέφσκι ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε εν όψει της πρώτης αναμέτρησης για τον δεύτερο προκριματικό του Conference League στη Βουλγαρία. 

«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο αυτή την εποχή. Είναι σκληρή ομάδα που δεν προτιμά την καθαρή ανάπτυξη. Πηγαίνει στις δεύτερες μπάλες, έχει γρήγορους παίκτες μπροστά και δεν έχει την πίεση για πρόκριση. Επιπλέον, έχουν ένα έξτρα κίνητρο για τη Λέφσκι καθώς αντιμετωπίζει μια ομάδα που βρέθηκε στα προημιτελικά πέρυσι. Έχω την αυτοπεποίθηση και την αίσθηση ότι θα παρουσιαστούμε ακριβώς όπως πρέπει», είπε ο Ρουμάνος προπονητής στη συνέντευξη τύπου πριν η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναχωρήσει για τη Σόφια. 

«Πιστεύω ότι είμαι ανήσυχος τόσο όσο πρέπει για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Μπορώ να σας πω πως από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και τα φιλικά, νιώθω πολύ ωραίο και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση. Δεν μπορώ να σας πω τι θα γίνει αύριο. Είναι ένα γκρουπ που έρχεται με θέληση στην προπόνηση. Μέρα με την μέρα πρέπει να ξεπεράσουμε τα όριά μας, όπως έκανε και το περσινό γκρουπ. Υπάρχουν και οι νέοι ποδοσφαιριστές που φέρνουν ενθουσιασμό. Θέλουμε να κερδίζουμε ακόμα και τα παιχνίδια στην προπόνηση», απάντησε σε ερώτηση για το αν είναι αγχωμένος για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. 

Ο Ρουμάνος προπονητής αποκάλυψε ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις. «Περιμένω να έρθουν κι άλλοι παίκτες. Έχω αναφερθεί και στο παρελθόν σ’ αυτό. Δεν βιαζόμαστε και μελετάμε τις περιπτώσεις που ξεχωρίσαμε…», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Σε ερώτηση σχετικά με την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου σχολίασε ότι «η περσινή σεζόν δεν είναι παράδειγμα γιατί ήταν διαφορετική. Δεν ήταν εύκολη και είχαμε παιχνίδια σε πλέι οφ, Κύπελλο και Ευρώπη. Ένα ρόστερ που δεν δημιουργήθηκε όποτε θέλαμε, υπήρξαν πολλές αλλαγές. Η κατάσταση είναι διαφορετική. Σίγουρα θα ήθελα να έχω ένα παίκτη αλλά θα πρέπει να προσαρμοστώ και να βρω την καλύτερη λύση». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT