Conference League: Με σοβαρότητα κόντρα στη Λέφσκι ο ΠΑΟΚ

Conference League: Με σοβαρότητα κόντρα στη Λέφσκι ο ΠΑΟΚ

Δεν είναι ακριβώς «βουτιά στα βαθιά» ο αποψινός (20.00) αγώνας με τη Λέφσκι στη Σόφια, είναι όμως το πρώτο επίσημο παιχνίδι της περιόδου για τον ΠΑΟΚ και κρίνει το μισό της πρόκρισης στον 3ο γύρο του Conference League, γι’ αυτό και έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα.

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι ακριβώς «βουτιά στα βαθιά» ο αποψινός (20.00) αγώνας με τη Λέφσκι στη Σόφια, είναι όμως το πρώτο επίσημο παιχνίδι της περιόδου για τον ΠΑΟΚ και κρίνει το μισό της πρόκρισης στον 3ο γύρο του Conference League, γι’ αυτό και έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα. «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο αυτή την εποχή. Η Λέφσκι είναι μια σκληρή ομάδα που δεν προτιμά την καθαρή ανάπτυξη. Πηγαίνει στις δεύτερες μπάλες, έχει γρήγορους παίκτες μπροστά και δεν έχει την πίεση για πρόκριση. Εχω όμως την αίσθηση ότι θα παρουσιαστούμε ακριβώς όπως πρέπει», είναι η προσέγγιση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Πρόσθεσε επίσης ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε μια περίοδο προσαρμογής με αρκετούς νέους παίκτες που μπαίνουν μέρα με τη μέρα στην ομάδα, με την υποσημείωση ότι περιμένει κι άλλες μεταγραφές, με προσοχή και υπομονή, χωρίς βιασύνη.

Ο τραυματίας Λύρατζης και ο ανέτοιμος Μπίσεσβαρ έμειναν τελικά εκτός αποστολής, όπως και οι Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα και Μιχαηλίδης που έχουν καιρό ακόμα μπροστά τους για να επιστρέψουν. Στην αποστολή μετέχουν οι Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Ινγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Ρικάρντο, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Κουαλιάτα, Μπράντον και Κούτσιας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT