Conference League: Να αποφύγει τις παγίδες της Γκόμελ θέλει ο Αρης

Conference League: Να αποφύγει τις παγίδες της Γκόμελ θέλει ο Αρης

Κάθε άλλο παρά φόβητρο μπορεί να χαρακτηριστεί η «ταπεινή» Γκόμελ από τη Λευκορωσία...

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε άλλο παρά φόβητρο μπορεί να χαρακτηριστεί η «ταπεινή» Γκόμελ από τη Λευκορωσία, αλλά ακριβώς επειδή ο Αρης έχει υποφέρει συχνά στο πρόσφατο παρελθόν από ομάδες χαμηλότερης ταχύτητας, είναι υποχρεωμένος να αγνοήσει τον τίτλο του ξεκάθαρου φαβορί και να αντιμετωπίσει το πρώτο παιχνίδι της περιόδου με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα.

Και οι δύο αναμετρήσεις θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη, η αποψινή (21.00) στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Αρη να είναι τυπικά γηπεδούχος. Η ρεβάνς θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στο ίδιο γήπεδο με οικοδέσποινα την Γκόμελ και ελάχιστους θεατές, καθώς η εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία επηρεάζει τη Λευκορωσία και με κοινή συμφωνία αποφασίστηκε να γίνουν και οι δύο αναμετρήσεις σε ασφαλές περιβάλλον.

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχουν για τον Μπούργος, που έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του. Το μεγαλύτερο «αγκάθι» για τον Αργεντινό προπονητή είναι η ενσωμάτωση των πολλών νέων μεταγραφικών αποκτημάτων στην ομάδα, όπως και το άγχος όλων για καλή εμφάνιση μπροστά σε ένα απαιτητικό και διψασμένο κοινό. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες και το μη εμπορικό όνομα της Γκόμελ, τα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT