Ενίσχυση και Μακάμπι Χάιφα στο προσκήνιο

Ενίσχυση και Μακάμπι Χάιφα στο προσκήνιο

Η προβληματική εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Ισραήλ απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, που ανέδειξε αγωνιστικά κενά, επίσπευσαν πολυμέτωπα τις εξελίξεις στον Πειραιά

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η προβληματική εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Ισραήλ απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, που ανέδειξε αγωνιστικά κενά, επίσπευσαν πολυμέτωπα τις εξελίξεις στον Πειραιά. Την ώρα που το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει ρίξει την προσοχή του στην αυριανή ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, το δεδομένο κενό που έχει η ομάδα στα χαφ θα καλύψει ο 25χρονος διεθνής Νοτιοκορεάτης μέσος Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ, ο οποίος θα βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

O Μπεόμ, με διαφορετικά στοιχεία στο παιχνίδι του από τους Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού, Κανέ και Κουντέ, είναι καλός χειριστής της μπάλας, με καλή κάθετη πάσα, που μπορεί να συνδυάσει αρμονικά, δημιουργικά με ανασταλτικά καθήκοντα.

Υπογράφει σήμερα ο Νοτιοκορεάτης Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ – Θέμα χρόνου και η ανακοίνωση του Ισραηλινού Ντορόν Λέιτνερ – Το μυαλό στη ρεβάνς οι «ερυθρόλευκοι».

Από τα γήπεδα της Κορέας και τις Daejeon Citizen και Asan Mugunghwa, τον Ιανουάριο του 2019, έκανε το άλμα στην καριέρα του για το MLS και το Βανκούβερ, έναντι 1,5 εκατ. ευρώ και το καλοκαίρι του 2020 μετακόμισε στη ρωσική Ρούμπιν Καζάν, έναντι 2,5 εκατ. ευρώ. Λόγω του πολέμου στην Ουκρανία επέστρεψε στην πατρίδα του, ως δανεικός στη Σεούλ και παρά το γεγονός πως είχε προχωρημένες επαφές με τη γερμανική Αουγκσμπουργκ, ο Ολυμπιακός μπήκε «σφήνα» και με το δέλεαρ της πιθανής συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τον έκανε δικό του.

Επένδυση

Θέμα χρόνου ωστόσο είναι να ολοκληρωθεί και η απόκτηση του 20χρονου διεθνούς Ισραηλινού αριστερού μπακ Ντορόν Λέιτνερ από τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Ο Λέιτνερ, που θεωρείται από τους πλέον εξελίξιμους παίκτες στη χώρα, θα αποτελέσει μια ακόμη λύση για τη συγκεκριμένη πλευρά πίσω από τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει τα 2,7 εκατ. ευρώ. Ο Λέιτνερ έμεινε εκτός αποστολής της Χάποελ για το φιλικό με τη Ραντνίσκι στη Σερβία (όπου κάνει την προετοιμασία της), με τους Ισραηλινούς να αναφέρουν πως ουσιαστικά ο παίκτης είναι έτοιμος να μετακομίσει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σύμφωνα με το CIES Football, ο Ισραηλινός φουλ μπακ ήταν ο δεύτερος καλύτερος (U20) ακραίος αμυντικός των πρωταθλημάτων που δεν ανήκουν στα πέντε κορυφαία της Ευρώπης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT