Μπάγερν Μονάχου: Απέκτησε τον 17χρονο Ματίς Τελ

Μπάγερν Μονάχου: Απέκτησε τον 17χρονο Ματίς Τελ

Ο νεαρός επιθετικός είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γαλλίας

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απόκτηση του Ματίς Τελ ανακοίνωσε η Μπάγερν Μονάχου. Ο 17χρονος επιθετικός αγωνιζόταν στην ομάδα της Ρεν.

Την προηγούμενη σεζόν έπαιξε επτά φορές στο γαλλικό πρωτάθλημα. Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Γαλλίας και πρόσφατα κατέκτησε το Euro κάτω των 17 ετών ως αρχηγός.

Ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Μπάγερν σχολίασε: «Ο Ματίς Τελ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη. Είναι ένας πολύ γρήγορος, τεχνικά δυνατό και ευέλικτος επιθετικός. Με την Εθνική Γαλλίας κάτω των 17 ετών έγινε πρωταθλητής Ευρώπης όντας αρχηγός της ομάδας. Τον παρακολουθούσαμε για πολύ καιρό και τώρα μπορέσαμε να τον πείσουμε να κάνει το επόμενο σημαντικό βήμα στην καριέρα του στο Μόναχο. είμαστε περήφανοι γι’ αυτό αφού υπήρχαν πολλοί σύλλογοι που ήθελαν να τον αποκτήσουν. Η πρόοδος ενός τόσο ταλαντούχου ποδοσφαιριστή είναι πάντα μία μεγάλη πρόκληση για όλους. Φυσικά ο Ματίς χρειάζεται χρόνο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι έχει μία μεγάλη καριέρα μπροστά του και ότι θα βοηθήσει την ομάδα μας».

«Η Μπάγερν είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Ανυπομονώ πραγματικά γι’ αυτήν την μεγάλη πρόσκληση. Θα δώσε τα πάντα γι’ αυτόν τον σύλλογο. Οι συζητήσεις με τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και τους ανθρώπους της ομάδας με εντυπωσιάσαν και με ένα έκαναν να συνειδητοποιήσω γρήγορα ότι ήθελα να πάω στο Μόναχο», σχολίασε ο νεαρός ποδοσφαιριστής. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT