Μονόδρομος για Ολυμπιακό

Μάχη πρόκρισης των «ερυθρολεύκων» κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να μη γυρίσει το ρολόι του χρόνου… 20 χρόνια πίσω ανασύροντας μνήμες που μόνο ευχάριστες δεν του είναι θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» (22.00, CosmoteTV) κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα. Μπορεί το 2002 να είναι μακρινό πια, οι «ερυθρόλευκοι» να κατάφεραν να έχουν μια μόνιμη παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως τόσο η κακή τους παράδοση κόντρα στις ισραηλινές ομάδες όσο –κυρίως– και η απόδοσή τους στο πρώτο ματς (1-1) είναι εύλογο να δημιουργούν ερωτήματα για το αν μπορούν να προκριθούν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βελτιώσει αρκετά πράγματα στο παιχνίδι του για να φθάσει στην πολυπόθητη νίκη. Το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς: «Θα πρέπει να βελτιώσουμε τα επίπεδα πίεσης για να είμαστε πιο δημιουργικοί και αποτελεσματικοί», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός, που αν και αρνήθηκε κατηγορηματικά έστω και να προϊδεάσει για τις επιλογές του, οι αλλαγές θεωρούνται δεδομένες.

Με σύμμαχο το γεμάτο γήπεδο, η φιλοσοφία του Ολυμπιακού αναμένεται σαφώς πιο επιθετική, πιθανότατα με τον Κούντε παρτενέρ του Εμβιλά στα χαφ, τον Ζινκερνάγκελ σε ρόλο «10αριού» και τους Μασούρα και Αμπουμπακάρ Καμαρά να πλαισιώνουν από τα άκρα της επίθεσης τον Τικίνιο, ενώ θέση στην 11άδα διεκδικούν και οι Παπασταθόπουλος και Ελ Αραμπί.

Από χθες στην Αθήνα βρίσκεται ο Κορεάτης μέσος Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, ενώ σήμερα αναμένεται να αφιχθεί και ο Ισραηλινός αριστερός μπακ Ντορόν Λάιντνερ, του οποίου η μεταγραφή θεωρείται τελειωμένη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT