Μετράει τις πληγές του αποκλεισμού ο ΠΑΟΚ

Μετράει τις πληγές του αποκλεισμού ο ΠΑΟΚ

Τις ζημιές όχι μόνο σε αγωνιστικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο μετράει ο ΠΑΟΚ από τον πρόωρο αποκλεισμό του από τη Λέφσκι Σόφιας και τη συνέχεια του Conference League

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις ζημιές όχι μόνο σε αγωνιστικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο μετράει ο ΠΑΟΚ από τον πρόωρο αποκλεισμό του από τη Λέφσκι Σόφιας και τη συνέχεια του Conference League. Με δεδομένο πως πέρυσι ο «Δικέφαλος του Βορρά», με την πορεία του μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης, έβαλε στα ταμεία του περί τα 10 εκατ. ευρώ, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι φετινές απώλειες των εσόδων είναι μεγάλες και θα επιδιωχθεί να εξοικονομηθούν από πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Μοιραία η ΠΑΕ θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου στο βαρύ «χαρτί» της ομάδας Γιάσμιν Κούρτιτς προκειμένου να γλιτώσει από το 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο με το οποίο αμείβεται, ποσό ιδιαίτερα μεγάλο για έναν 33χρονο ποδοσφαιριστή. Από τη στιγμή μάλιστα που ο Σλοβένος, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από την Πάρμα, θέλει και αυτός να εξασφαλίσει το μέλλον του με ένα νέο συμβόλαιο, αλλά και με τον όρο που υπάρχει πως ο ΠΑΟΚ θα καρπωθεί το 80% του ποσού της μεταγραφής του σε άλλη ομάδα, το κέρδος θα είναι διπλό.

Ο Μπότο

Από εκεί και πέρα, η έλλειψη χημείας μεταξύ του προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου και του αθλητικού διευθυντή Ζοσέ Μπότο είναι εμφανής. Στον Πορτογάλο παράγοντα, που κάνει σκέψεις παραίτησης, χρεώνονται λάθος μεταγραφικές επιλογές, κάτι που ερμηνεύεται και από τις δηλώσεις Λουτσέσκου, σύμφωνα με τις οποίες «ο στόχος δεν είναι ξεκάθαρος για φέτος» και «δεν μπορούμε να υποσχεθούμε πράγματα».

Το σίγουρο είναι πως στις 20 ημέρες που απομένουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος το ρόστερ του ΠΑΟΚ θα πρέπει να μικρύνει και να αναβαθμιστεί, εάν οι Θεσσαλονικείς θέλουν να ελπίζουν στην εγχώρια διάκριση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT