Άρης: Σε ρυθμούς Μακάμπι

Τα τελικά σχέδιά του για τη μεθαυριανή αναμέτρηση με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ για το Κόνφερενς Λιγκ καταστρώνει ο Χερμάν Μπούργος

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα τελικά σχέδιά του για τη μεθαυριανή αναμέτρηση με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ για το Κόνφερενς Λιγκ καταστρώνει ο Χερμάν Μπούργος. Ο Αργεντινός τεχνικός του Αρη γνωρίζει καλά πως τα δύο συγκεκριμένα ματς θα είναι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με αυτά με την Γκόμελ, καθώς το συγκρότημα του Βλάνταν Ιβιτς θα επιδιώξει να πάει σε κλειστό τέμπο το παιχνίδι, εγκλωβίζοντας τα ατού του Αρη. Η αλλαγή του σχήματος θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, με αποτέλεσμα το 4-4-2 να μετατραπεί στο πιο συμπαγές 4-2-3-1, με τους Ντουκουρέ και Νταμπό να είναι οι δύο ανασταλτικοί χαφ, χωρίς να αποκλείεται και η παρουσία του Ματέο Γκαρσία. Θέση βασικού, σε ρόλο επιτελικού μέσου, διεκδικεί με ιδιαίτερες αξιώσεις και ο νεοαποκτηθείς Μανού Γκαρθία που δείχνει να έχει εγκλιματιστεί άμεσα.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο Πάλμα θα είναι εκ νέου το 10άρι των «κίτρινων» έχοντας στα άκρα τους Μαντσίνι και Ιτούρμπε. Ο Κουέστα στο τέρμα και η τετράδα στην άμυνα (Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Πίρσμαν) δεν πρόκειται να αλλάξουν. Το παιχνίδι με τη Μακάμπι βάζει προσωρινό «φρένο» και στα μεταγραφικά, με την περίπτωση στόπερ να αποτελεί προτεραιότητα. Αν ο Αρης περάσει τη Μακάμπι για τα πλέι οφ της διοργάνωσης θα έχει δύσκολο έργο, καθώς θα αντιμετωπίσει μία εκ των Νις (Γαλλία), Χάιντουκ Σπλιτ (Κροατία), Βιτόρια Γκιμαράες (Πορτογαλία), Κόνιασπορ (Τουρκία), Βίκινγκς (Νορβηγία), Σλάιγκο Ρόβερς (Ιρλανδία) και Βαντούζ (Λιχτενστάιν).

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT