Δημήτρης Γιαννούλης: Εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο μήνες

Δημήτρης Γιαννούλης: Εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο μήνες

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα απουσιάσει από τα δυο προσεχή παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας, με Κύπρο και Β. Ιρλανδία τον Σεπτέμβριο για το Nations League

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Δημήτρης Γιαννούλης θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο μήνες. Ο ποδοσφαιριστής της Νόριτς τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο 60ο λεπτό του αγώνα με τη Γουίγκαν για τη δεύτερη αγωνιστική της Championship.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής στάθηκε άτυχος κατά τη διεκδίκηση της μπάλας. Ο παίκτης σφάδασε από τους πόνους και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο και φορώντας μάσκα οξυγόνου. 

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξε ότι απέφυγε τα χειρότερα. Ο Δημήτρης Γιαννούλης αντιμετωπίζει πρόβλημα στους συνδέσμους και το διάστημα απουσίας του υπολογίζεται στους δύο μήνες. 

Αυτό σημαίνει ότι ο Γιαννούλης θα απουσιάσει από τα δυο προσεχή παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας, με Κύπρο και Β. Ιρλανδία τον Σεπτέμβριο για το Nations League.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT