Mε πολλές αλλαγές για την ανατροπή ο Αρης

Mε πολλές αλλαγές για την ανατροπή ο Αρης

Το σύνθημα για να φτάσει μέχρι την απόλυτη ανατροπή έδωσε χθες ο Αρης.

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σύνθημα για να φτάσει μέχρι την απόλυτη ανατροπή έδωσε χθες ο Αρης. Οι «κίτρινοι» υποδέχονται το βράδυ της Πέμπτης στο «Βικελίδης» τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με στόχο να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 στο Ισραήλ, και αυτό θα γίνει με πίστη, καρδιά και ψυχή, όπως ανέφερε η ΠΑΕ στα social media. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Χερμάν Μπούργος αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, κυρίως στη μεσοεπιθετική γραμμή, με τους Πάλμα, Γκαρθία και Ντιόπ να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Αργεντινός τεχνικός είδε και τη χθεσινή προπόνηση στο «Βικελίδης» να ολοκληρώνεται χωρίς απρόοπτα, ενώ σήμερα το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Από την άλλη, στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες κιόλας η αποστολή της Μακάμπι, με τον Βλάνταν Ιβιτς να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Οι Ισραηλινοί άλλαξαν το πρόγραμμά τους εξαιτίας της έκρυθμης κατάστασης στη Λωρίδα της Γάζας. Σήμερα θα προπονηθούν στην Τούμπα και την παραμονή του αγώνα στο «Κλ. Βικελίδης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT